dimecres, 18 de maig del 2011

PROGRAMA ELECTORAL. JOVENTUT

Dins el nostre programa electoral les Joventuts d'Esquerra Republicana s'han encarregat de fer el l'apartat dedicat a joventut. Van utilitzar un mètode de treball que implicava les entitats juvenils del poble,que són les que, finalment, han fet les seves propostes. Les JERC han escollit les més recolzades i són les que presentem al nostre programa electoral.

Per tant, es tracta de propostes que procedeixen de les necessitats detectades directament del teixit juvenil de Sant Just:
  1. Disposar de majors descomptes i ofertes per joves tant al Poliesportiu Municipal de La Bonaigua i al seu gimnàs com als clubs esportius municipals. També demanarem quotes especials si només es vol gaudir de la piscina interior i/o exterior de La Bonaigua o si només es vol fer servir l’àrea de fitness.
  2. Fomentar i ampliar els canals de comunicació del transport públic entre el municipi i la Universitat Autònoma de Barcelona (per exemple, a través d’un autobús directe, o via altres municipis veïns, que faciliti l’enllaç entre ambdues destinacions).
  3. Poder disposar del Casal de Joves per organitzar esdeveniments públics d’interès cultural juvenil on es puguin vendre tot tipus de begudes, segons la llei actual, per evitar la pràctica del "botellón" fora del recinte i evitar molèsties als veïns de la zona.
  4. Subvencions per a l’àmbit de la joventut que no només promoguin el paràmetre de l’oci, sinó que treballin també aspectes com el treball, la prevenció en la salut, l'emprenedoria o l’habitatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada