dimarts, 17 de maig del 2011

DIARI DE LES ELECCIONS. L'ANDREU

Avui voldria parlar de l'Andreu Gimeno i Carulla. L'Andreu és el número 2 de la llista electoral i una persona dialogant, treballadora, afable i amb les idees molt clares. Sovint la gent només es queda amb la cara del candidat número 1 de la llista i vull trencar una llança en favor de l'altra cara que encapçala la llista.

I perquè vull parlar del número 2 de la llista? Doncs perquè fa 2 mesos que treballem colze a colze i no he trobat persona més constructiva, eficient i amb empenta que ell. Si el proper diumenge no obtenim la confiança suficient de la gent de Sant Just en forma de vots i no arribem als 2 regidors voldrà dir dues coses: una, que no ho hem sabut fer prou bé com per convèncer els santjustencs i santjustenques que som l'opció útil per a les polítiques municipals, el vot útil independentista, preparats i il·lusionats amb aquest repte. I dos, que l'Andreu quedarà fora de l'Ajuntament, cosa que em semblaria un error descomunal.

L'Andreu representa aquesta capacitat d'unitat de les forces independentistes que ens hem ajuntat pel bé del poble des d'una perspectiva sobiranista; aquesta capacitat de treball amb el futur com a horitzó i no ancorada en el passat; representa idees noves de fora del món de la política, molt necessàries en un moment de desafecció per part dels ciutadans.

Necessitem que la gent de Sant Just confiï en nosaltres, en la candidatura que encapçalem l'Andreu i jo mateix. Pares i mares de tot el món confien en l'Andreu per tutelar la carrera esportiva dels seus nens i nenes, per educar-los en uns valors personals i esportius. Nosaltres serem menys? Ens deixarem perdre aquest oportunitat?

Sergi Seguí
Cap de llista de Junts per Sant Just

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada