divendres, 20 de maig del 2011

5 RAONS PER VOTAR JUNTS PER SANT JUST

N'hi ha moltes més però per no atabalar-vos en el darrer dia de campanya només us en direm 5. Clar i català:
  1. perquè hem demostrat maduresa i sentit comú. Perquè, amb sentit de país, hem estat capaços de superar les diferències entre partits i persones i oferir, a Sant Just, una candidatura unitària amb l'objectiu de millorar el poble des d'una vessant independentista.
  2. perquè només amb Junts per Sant Just podràs aconseguir que el teu vot independentista tingui representació a l’Ajuntament.
  3. perquè som una alternativa de Govern fiable. Hem aconseguit configurar una llista electoral jove i caracteritzada per tenir un alt percentatge de gent no afiliada a cap partit, amb experiència en diferents camps professionals, que posarà els seus coneixement al servei de la política i de la gestió municipal.
  4. perquè formem un grup de gent que coneix i estima Sant Just i s’ha implicat en el seu teixit associatiu i volem donar un nou valor a la vida política amb les aportacions d'aquesta gent preparada i formada en diferents àmbits. Cal apropar l'ajuntament als ciutadans, i no a l'inrevés, i ho farem amb diàleg, idees fresques i renovadores, noves metodologies de treball, noves eines de comunicació.
  5. perquè pensem en el futur i no ens basem en el passat. Cal ser molts conscients del nostre present per planificar un futur prometedor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada